請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 8405|回復: 21

幫開缸 [複製鏈接]

養唔到魚!xxxxxxxxxxxxx。

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

你同自己賣廣告?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

咪玩
我真係傻架

寄養 Q 魚 包養到 ?

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

辦法係要錢定免費?各魚友請自行評估風險……我本人意見咪試!
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

想喺度做生意,起碼都要介紹下自己幾咁神,
自己個缸幾咁神缸,唔係寫幾隻字,就有水魚游埋黎!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

各位魚友(尤其是新手),請自行決定相信與否,
日後一切爭議爭論,金錢瓜葛,與海水領域完全無關!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

傻傻地單眼仔 發表於 2017-2-8 16:26
辦法係要錢定免費?各魚友請自行評估風險……我本人意見咪試!

🤔領域有好多免費辦法提供可唔可以信ge?
返工冬眠放工失蹤善良熊

Teddy 發表於 2017-2-8 16:39
🤔領域有好多免費辦法提供可唔可以信ge?

咁你提供d免費辦法俾新手師兄啦
包括我在內

佢係咪想話自己開唔到缸養唔到魚要揾人幫佢呀,幾隻字又何雖咁快下定論呢

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

超新手 發表於 2017-2-8 16:56
咁你提供d免費辦法俾新手師兄啦
包括我在內

搵日同你行下魚街,睇下設備就識啦
返工冬眠放工失蹤善良熊

Teddy 發表於 2017-2-8 17:48
搵日同你行下魚街,睇下設備就識啦

設備呢家野我識左好耐啦
搵日同你打下邊爐好過啦

我都係想教下有意想養魚但養極都養唔到

深水寶石 ,藍點古b,麒麟仙,金毛巾b,澳洲仙,紫火鳥x2 ,火焰仙,檸檬批,黃吊,藍吊,藍眼吊,公子小丑 ,士多啤梨,雙色士多啤梨,金較剪古b,紅番古b,藍魔,醫生魚,醫生蝦,性感蝦,黑海參,虎紋海參,紫海兔,紅海星
豬腰  寶石花 提子 黃火柴  茉莉花  大手星花 螢光水桃花 菇 雞冠 皮革 橙海棉 藍柏 縷扣 人工角 雙色紅奶咀葵

管理員

海水領域灌水之王

教人寫個方法點做咪得
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

有野唔可以公開??
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

fishfishfish 發表於 2017-2-8 17:08
佢係咪想話自己開唔到缸養唔到魚要揾人幫佢呀,幾隻字又何雖咁快下定論呢

其實佢一開始,就是話要教人點用最低既價錢,養到魚,
仲留埋電話叫人WhatsApp 佢私下教,基於太多不明原因,
我地將佢段野,改淨4個字,現在大家見到佢個display 缸,
如果繼續想搵佢教,恭喜你早日得道成仙,都係果句,
責任自負,一切與海水領域冇關
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ybkwok 發表於 2017-2-8 21:41
其實佢一開始,就是話要教人點用最低既價錢,養到魚,
仲留埋電話叫人WhatsApp 佢私下教,基於太多不明原 ...

哦!原來係咁,即係我而家睇到