海水領域 SeaFishZone

查看: 47136|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

大家評評理⋯⋯   [複製鏈接]

樓主
人為同保養有咩關係,係既你都上去睇左有問題再提出,而唔係聽完人講就去話唔包保養呀嘛,唔識做生意
做缸時講好左包2次保養,就要做架啦,唔係收左錢唔做野個個都搵到大把錢啦

沙發
accp220 發表於 2017-4-19 22:57
師兄,條中柱仲要係個專業既魚友,叫我叫佢加咋﹗
佢原本圖紙係無幫我落中柱﹗

有冇記錄佢話冇加架,有咪大返佢囉,因為佢戈時冇話要加,甘點解你唔加個缸會有問題呀,佢係咪屈人唔識諗清楚自己講過乜呀.

板凳
K-Corals 發表於 2017-4-20 13:44
我地會將事件一五一十公開係度比大家。
有人講野不盡不實,將自己理虧的部分,威脅嘅對話刪減。
希 ...

甘我就真係拭目以待.

地板
樓主你當初做缸係叫大根做中柱定佢話要做呀

accp220 發表於 2017-4-20 21:54
我魚友建議我加,所係我提議加的

甘就奇怪啦,如果係提議加正常係唔會影響原本結構,甘應該個缸本身係冇呢支野都可以支持都唔會有問題啦,甘又為何戈時又會話因為你搞過支中柱影響到呢?

accp220 發表於 2017-4-20 22:10
我唔係專業,所以我唔識點同佢講⋯⋯

甘既然做好了,甘加條中柱又會點樣影響到結構,如果甘樣加左拆左又會影響到既,不如話搬缸去你家時裝時影響到?

marinelovers 發表於 2017-4-20 23:02
師兄 你呢問題好似有d 邏輯問題
放部份水就可以放返條木入去 ...
姐係條中柱理應係用作頂住上面注滿水有 ...

但岩岩樓主好似話係當初大根設計係冇,姐係有冇中柱都唔會影響結構啦,甘依家有問題就話因為中柱問題,唔係有少少矛盾咩

Hugger 發表於 2017-4-20 23:45
好一條大根打手

我唔係咩打手啵...我只係陳述返個事件出黎大家研究下