海水領域 SeaFishZone

查看: 47158|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

大家評評理⋯⋯   [複製鏈接]

樓主
律師團隊,好驚驚
老細未詳細了解件事就發爛渣!離曬普

沙發
accp220 發表於 2017-4-19 22:24
係,好多魚友都話我缸唔值$13200,但我初時佢話到自己好專業,諗住售後會好D。。。。。。點知,真係衰過 ...

呢個價錢,點止加條中柱,其實可以做不鏽鋼架都得。

板凳
張收據寫明上門保養2次,但老細無做,我無律師團隊,唔知有無觸犯商品說明條例

地板
K-Corals 發表於 2017-4-20 13:44
我地會將事件一五一十公開係度比大家。
有人講野不盡不實,將自己理虧的部分,威脅嘅對話刪減。
希 ...

搵緊編劇作故仔?

多寶魚 發表於 2017-4-20 20:18
我個缸係佢做,老實講我唔覺得佢係會咁。

我個缸上年年尾訂,要夾裝修師傅走喉,趕過年前要搞掂,由於佢 ...

我夠知而家只係聽到一方面講啦!但係另一方面就封緊嘴,叫左一聲之後就無晒影。而家好多人等緊另一方出聲解畫!佢係電話指導你裝泵,呢d叫技術支援,唔係叫保養。