請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: accp220

大家評評理⋯⋯   [複製鏈接]

魚迷1 發表於 2017-4-19 22:20
條友以前同人做缸上網話個佢啦做到D槓又花不過收你禁贵又唔理真係氣頂我朋友上年11月係東X42X24X30都 ...

係,好多魚友都話我缸唔值$13200,但我初時佢話到自己好專業,諗住售後會好D。。。。。。點知,真係衰過淘寶﹗

魚迷1 發表於 2017-4-19 22:31
萬幾都比得我知你唔係錢問題而係無服務,師兄而家個缸OK吖如果唔係出聲吖大把高手幫你手&#2152 ...

萬謝魚迷1師兄,我缸現在已經無咩大礙了,原來只是缸有水微微下墜。。。只放左部分水已可以入番。。。。
真係好感謝不少魚友師兄給我的忠告、意見﹗經一事,長一智

唔識放相。。見諒

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

Ching缸魚好靚,條條貴野。😂😂😂
不快事無謂上心。

個缸咁貴原來係要比大根個D律師團隊

accp220 發表於 2017-4-19 22:24
係,好多魚友都話我缸唔值$13200,但我初時佢話到自己好專業,諗住售後會好D。。。。。。點知,真係衰過 ...

呢個價錢,點止加條中柱,其實可以做不鏽鋼架都得。

1398killer 發表於 2017-4-19 22:46
Ching缸魚好靚,條條貴野。😂😂😂
不快事無謂上心。

師兄,咁你話就咁就要我全缸放水,又話個櫃無用,嗰刻我幾咁無助。
換缸,都係想玩多D魚啫。。。。。唔係咁去亂叫人咁做㗎下嘛﹖
本來我信佢專業,諗住問佢有有問題,佢一嘢就話個缸櫃玩完,佢有無真心諗住幫個客㗎﹖

小兒科 發表於 2017-4-19 22:50
呢個價錢,點止加條中柱,其實可以做不鏽鋼架都得。

師兄,條中柱仲要係個專業既魚友,叫我叫佢加咋﹗
佢原本圖紙係無幫我落中柱﹗

accp220 發表於 2017-4-19 22:57
師兄,條中柱仲要係個專業既魚友,叫我叫佢加咋﹗
佢原本圖紙係無幫我落中柱﹗

有冇記錄佢話冇加架,有咪大返佢囉,因為佢戈時冇話要加,甘點解你唔加個缸會有問題呀,佢係咪屈人唔識諗清楚自己講過乜呀.

zero322 發表於 2017-4-19 22:58
有冇記錄佢話冇加架,有咪大返佢囉,因為佢戈時冇話要加,甘點解你唔加個缸會有問題呀,佢係咪屈人唔識諗清楚 ...

師兄,佢話中柱係我要求要加,佢就加,加左你攪佢就係你既問題﹗
我完全無否認自己的責任﹗所亦好坦白咁同佢講,我點入番條中柱,但佢即時話咁咪死囉﹗中柱唔攪得㗎,佢都未比我講埋就話叫我放哂缸水,咪塌落嚟唔關佢事﹗

我當時真係好SHOCK,點解一個你既客,有咁既問題,佢唔係去解決問題先,而係即時話係個客一手造成,佢哋係完全無責任﹗
呢個人咁既思維,真係好恐佈﹗
點會叫人信你係專業造缸﹖

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

好離譜喎!

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

八卦問下,13200....包括器材丫?

joekwok1222 發表於 2017-4-19 23:26
好離譜喎!

我最接受唔到既係,佢仲叫我﹕你咪放上網囉,睇下點,睇下你自己係咪做錯囉﹗
我話哂都叫做你個客,比錢你做缸,錢你收左,仲要咁比說話個客聽﹖
咁我咪比大家評評理,係咪咁叫售後服務﹖

佢仲話:我錄左你音啦,你自己都話攪過條中柱㗎。。。。。。。你咪放告我囉,GOOD呀﹗我當時真係呆左

1398killer 發表於 2017-4-19 23:36
八卦問下,13200....包括器材丫?

5分普通玻璃,35 X25 X31見水,包沙缸,加缸帽
唔包任何喉件、SET喉另加,無任何器材。
沙缸要我自己畫圖比佢,因佢比我既設計係只得兩倉,我一早比哂我既器材要求佢,叫佢幫我計計,佢就話﹕ 我跟你比既器材只能間兩倉,但我一早係設計時已講明我係FOT,要三食最少,佢跟住就話我器材大吖嘛,我只可以間兩倉,結果,我又要自己找魚友幫手設計個沙缸同再搵過器材。。。。。

z2z2 發表於 2017-4-19 21:50
舅仔,訂完缸失去聯絡

記得了,唔該師兄!

呢檔嘢,大家心照啦

最佳新人 活躍會員 論壇元老

個缸都幾貴