海水領域 SeaFishZone

樓主: accp220
打印 上一主題 下一主題

大家評評理⋯⋯   [複製鏈接]

樓主
我個缸係佢做,老實講我唔覺得佢係會咁。

我個缸上年年尾訂,要夾裝修師傅走喉,趕過年前要搞掂,由於佢多單既關係,甩漏係有既,例如個缸落水位漏咗塊玻璃,咁佢叫工場師傅即晚落嚟香港補返,算係咁啩?

事主投訴佢唔願意上單位係事實,但有問叫做必覆,態度好好。我隻做浪幫佢買,用時發覺唔著,佢換俾我但只係電話教我點裝,有人會覺得佢應該上門親手換,但我又覺得ok,畢竟唔係咩難事。

買過野都知,有串既sales同樣地做過服務業都知有千其百怪既客,而家只係聽到一方面既演繹,係咪事實既全部呢?

有幾多批評既搵過佢做野?上過佢度都知豆腐潤咁細,如果佢兜口兜面同我講佢有律師團隊我會指住佢笑,點解投訴人唔cap whatsapp圖要手打咁大段野呢?

如果投訴人講既係全部事實,就抵大根pk死啦,希望大根快D回應吓啦。
.

沙發
accp220 發表於 2017-4-20 20:46
師兄,我唔係一個鍾意惹事生非既人,亦唔想打咁多字,因為我都好忙!
但係,我嗰晚係用whatsapp比 ...

師兄,唔好誤會,我同你一樣只係一個曾經幫襯個佢既顧客

以我經驗,如果係放部份水就可以放返條木入去,大根應該會一貫地用電話指導,何解你要佢上門呢?