海水領域 SeaFishZone

樓主: accp220
打印 上一主題 下一主題

大家評評理⋯⋯   [複製鏈接]

樓主
accp220 發表於 2017-4-20 00:25
唉,以為佢貴,會造得好D,服務會好D ,點知中伏啦﹗

嘩 我上年搵佢做48x23x23 4分玻璃 櫃沙缸主缸同帽12500$ set喉3800$ 到比訂出圖先話 電線櫃果到要收800$ 安裝費 包二拖板同線糟
開頭都以為佢收咁貴 用既都係好料 最後...

沙發
accp220 發表於 2017-4-20 12:56
師兄,你情況,我完全經歷過哂⋯⋯報價無提到的,一加
就幾百,到1600不等⋯⋯

係囉 個櫃用左半年 已經有甩皮既情況🤣
唔知係佢噴漆做得唔好,先會出現既裂痕
仲有頂帽 明明電線櫃係左面 佢係個帽既右邊開左個小孔 比我走器材電線落電線櫃到 但開錯方向

佢帶黎安裝魚缸既人
用電枇安電線槽果時又用左長鏍絲 差小小就hi到個沙缸
技術經驗有待改善😂

板凳
accp220 發表於 2017-4-21 00:06
我都認同師兄所講,我當時諗唔到呢個矛盾:
你設計既缸本身無預中柱,我話加你又無意見,
都好似有問題 ...

佢幫我畫圖佢都有幫我畫條柱 但送魚缸黎果時沙江已經係入面 連埋 條柱安裝好

地板
fatman 發表於 2017-4-21 00:44
龜頭縮得快責任會無哂,錢銀已收哂啋你先至怪

咁要幫佢趕下客囉上次我係佢舅仔單野個post留左句
我幫大根訂左套魚缸 會唔會有伏架
果日佢就即刻打黎小我 話我講一句野
分分鐘會令佢小左好多客
賺小好多錢 好似斷人米路咁
搞到佢個魚缸到左 我要係fb出post幫佢做廣告😂

noelhk 發表於 2017-4-21 08:44
Ching 你俾佢兇兩句就要幫佢0係Fb賣廣告咁好人?

我果時套缸未到手😂😂😂