請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: K-Corals

事實真相。。。。。。   [複製鏈接]

首先多謝師兄既分享,比大家知道比呢個價錢會有咩服務同質素.
睇完曬成編野有D手癢,如果有咩講錯或覺得難聽就請大家原諒.
1} 價錢平貴其實你情我願,當然比得多錢係想有好既服務同質素,但消委會都成日話貴未必一定好....
2)師兄所選擇既係冇中柱既木方陣,正常冇中柱都唔影響結構,咁個櫃係冇中柱既情況座底左少少係咪正常?如果唔正常咪姐係個櫃結構有問題?不明白為何因此冇左保養,有點自打咀巴,我諗最多咪扣一次上門保養次數...
3)如果大根冇吹水,其實都見到佢有教師兄放緊D水再裝木柱(我諗呢個都係為一辦法),而半夜上門保養有幾多間鋪頭可以做到?還是買缸果時已經講過包左?
4)至於幫手趕貨同不停改圖,呢D其實當時已經可以同個客傾,你比左意見個客唔喜歡可以叫個客比返設計圖你,你亦有權限定修改次數,而家先拎返出黎講已經冇意思....
5)另外個櫃爆油又關唔關條柱事?係人為定結構問題?
其實大根真係應該上去睇一下,如果因為第2個原因而冇左保養真係點講你都錯

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

1398killer 發表於 2017-4-24 11:35
尋日8卦問下18"方缸,
真滴要8XXX
假滴要5XXX

咁貴咩??
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

faiwong 發表於 2017-4-24 12:28
大根其實我個魚缸都是向你訂購的,因為當時覺得質量好,所以亦有向其他魚友介紹你的公司,在今次你和陳先 ...

呢單野同聯合航空一樣個老板整出黎既公關災難。原本只睇顧客一面指控我唔會咁留意,個老板一出黎以歪理回應,睇到呢間野係正正黑店最衰果隻!

你係做水族生意,但唔係買賣水魚。香港地依家仲有呢D咁既鋪頭真係悲哀,身為消費者一定要抵制呢D黑店,令佢快D消失,比其它鋪頭以此為鑑。

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

Kapibara 發表於 2017-4-24 18:12
呢單野同聯合航空一樣個老板整出黎既公關災難。原本只睇顧客一面指控我唔會咁留意,個老板一出黎以歪理回 ...

Ching 比喻得好好,俾個你。
18吋滴漏缸︰棟仙、紅海亞拉伯、台灣紫月、美法仙、美國石美人、皇帝、巴東粉吊、帆吊、人字蝶、畢卡索小丑、雪印小丑、青魔

希望呢件事,真正能夠比到一D諗住Hea做,交行貨又要卸責既黑店有所驚剔!
其實,我無諗住要攞番D咩!
只係想比大家一個討論既平台,去認清事實!作為驚剔!

順便回一師兄所講:我並沒有要求大根半夜三更上嚟睇!!我只係要求佢可以約個時間上嚟。

Kapibara 發表於 2017-4-24 18:12
呢單野同聯合航空一樣個老板整出黎既公關災難。原本只睇顧客一面指控我唔會咁留意,個老板一出黎以歪理回 ...

師兄所言甚是

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

其實大根係未叫做回應完?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2017-4-24 23:19
其實大根係未叫做回應完?

似係,佢咪留左言不再作回應囉,版主大人

回水啦……皮三野好過比人唱……

回水啦……皮三野好過比人唱……

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

joekwok1222 發表於 2017-4-24 23:55
似係,佢咪留左言不再作回應囉,版主大人

我冇留意到
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

唔係好明白點解睇whatsapp對話魚友就客客氣氣。但樓主話一同佢講電話就變左句句粗口?變得咁快?無理由喎。

因為佢無恥到,為求自保,竟然屈客講粗口!想轉移視線!!!

點放?我唔係好識網站操作的

accp220 發表於 2017-4-25 12:49
點放?我唔係好識網站操作的

要版主至搞到

K-Corals 發表於 2017-4-21 05:47
2017年4月23號 03:28 更新。
抱歉昨夜沒有更新,因為完成工作回家已經是半夜4點,今天早上9點又再出門工作 ...

初初又話上圖, 而家又話唔上, 要有心人親自搵你先比佢睇??

幾時先有錄音聽, 人地當時人叫你放上黎呀

我不是版主?

accp220 發表於 2017-4-25 13:48
我不是版主?

你是樓主😊