海水領域 SeaFishZone

查看: 53457|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

事實真相。。。。。。   [複製鏈接]

樓主

受人錢財替人消災,個客語言態度係一件事,你有無盡自己責任攪掂件事又係令外一件事,收得人錢受氣就鳩梗,唔做咪唔駛受氣,唔好將問題轉移去個客態度度.你食緊人13000元36寸濕鳩缸,賺緊成皮呀老友

沙發
derekbun 發表於 2017-4-21 09:32
佢要由訂造開始講起,咩用意?好明顯就係想話俾人知前因後果……話俾人知呢個客由一開始已經要求多多,左改 ...

講真,人地比得萬三做個36寸缸,有要求就梗,有無一個客係你是但比到個缸我漏水都得架啦?無架嗎?去到話態度,而家我比錢你衰鳩左,我唔屌你都已經比面,態度你想有幾好?對親家呀?態度?要唔要個客跪低求你執返自己手尾?一件事係一件事?收得人錢完成工作同責任係必需。

板凳
accp220 發表於 2017-4-21 09:37
各位師兄,明察!
亦可睇下小弟,既態度係咪咁差.....

差又如何?唔差又如何?係咪個客態度差就唔駛交正常貨比人?咁佢交d貨唔掂好難可以態度好。

地板
佢而家做緊架叫偷換概念,一件事係一件事,將其它唔關事架野啦埋一齊,令到人地有錯覺覺得佢都係受害者再轉變話題

dicky03241210 發表於 2017-4-21 10:41
訂做缸,無得改咩撚野叫訂做?
畀萬三蚊你訂造 你出份圖唔啱我 唔撚畀我改㗎
唔好話改得&#22 ...

不能認同更多,比得錢就要服務,又唔係對親家