海水領域 SeaFishZone

樓主: K-Corals
打印 上一主題 下一主題

事實真相。。。。。。   [複製鏈接]

樓主
Copy咁多圖有用嗎?無時間又唔直接講出重點,明顯自打嘴巴咁做生意你可以以後不用幫人造缸啦魚界好細咁樣去black mouth d客註定你劃上句號簡簡單單幫客上門檢查皮3嘢是包的,而且改圖也正常不過,唔使改我買Red Sea 缸使q叫你做,垃圾回覆,真可悲
不在手天長地久,只在乎靚魚常有

沙發

其實大根可能唔識解答陳ching支擔同中柱的功能同関係,所以要找律師問,但律師又唔識咁technical, 所以埋講咁耐出唔到重點幫客人解決問題其實無論責任同義務上,大根已經錯矖

板凳
manson_leung889 發表於 2017-4-21 11:29
比人地講完先插啦,又知曬兩邊既講法,成班好似d 師奶係咁嘈
又係你地叫人地出黎解釋,人地未出黎將成件由 ...

靜少少啦打手,今日11:20分註冊你算吧啦咁得閒化身支持大根不如直接幫陳ching解決問題啦,口口聲聲話律師咁又係乜嘢營商之道仲要捉d現客出黎講好説話,咁同某魚鋪有分別嗎?輸打蠃要