海水領域 SeaFishZone

樓主: K-Corals
打印 上一主題 下一主題

事實真相。。。。。。   [複製鏈接]

樓主
睇完大根回覆,好似係想咬住陳生不停改野或加野,記錄陳生第一次至第n次,不停咁改。
其實改有乜問題呢?睇返d圖真係好唔掂,根本係hea住出圖,自已拆自已招牌。

沙發
accp220 發表於 2017-4-22 09:23
師兄,你講得好啱
事件公開左都現在,大根從未有聯絡過我⋯⋯究竟佢係咪想幫客解決問題 ...

佢睬你都傻
我幫你跟,收少佢$100

板凳
K-Corals 發表於 2017-4-21 05:47
2017年4月23號 03:28 更新。
抱歉昨夜沒有更新,因為完成工作回家已經是半夜4點,今天早上9點又再出門工作 ...

終於回應,但點解無曬魚缸設計圖睇嘅?怕比人笑?定係怕比人抄你d專業設計?

我一早就大約估到你話事主不停改圖!我叻唔叻?唔信可以睇返第四版!

講粗口?得你兩個知,你有錄音,不如比大家聽下,等大家再分析件事誰對錯

有魚友回覆過,解釋不如解決!呢句最啱聽!!

地板
accp220 發表於 2017-4-23 10:54
不如我幫你用圖,簡單咁比魚友知道你點造缸啦

留名等學野

accp220 發表於 2017-4-23 10:58
我有個魚友一早估到,你會咁做!果然係先知

你係唔係放左條針係大根身邊?你魚友只係話問候,無寫娘親,當佢估中一半

我都估中佢,你不停改圖

zero322 發表於 2017-4-23 11:24
朋友,你冇野呀,我所識既呢位魚友係唔講粗口架,佢做個職業同人品係好好,你依家係就放段錄音出黎,唔係係度小 ...

大根作文叻好多,寫左幾千字,不過一早就比人估中好多main point;

最後,我多謝為我發聲的魚友。

我睇到噴飯,兩個post夾埋,撐你加埋魚友,五隻手指都夠曬數

accp220 發表於 2017-4-25 12:49
點放?我唔係好識網站操作的

要版主至搞到

吹水皇