海水領域 SeaFishZone

查看: 2657|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

迷你水冷上水泵推介 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 論壇元老

樓主
請問咁多位ching,有冇上水泵推介,用黎推部100w奧凌水冷,最緊要個泵夠*靜*,另外想問下有冇冇ching用高呢隻水冷,有咩評價,thank you

沙發
師兄,你可以去D细細個盆景果D上水泵仔有快慢調,我都係用果D推,肚補有得買二十蚊左右有交易,再唔係香港都有,我買過成七十蚊隻,不過唔好打算玩得耐,我大約半年左右一隻,換水都會洗下……希望幫到你

最佳新人 活躍會員 論壇元老

板凳
benny033 發表於 2017-6-15 19:07
師兄,你可以去D细細個盆景果D上水泵仔有快慢調,我都係用果D推,肚補有得買二十蚊左右有交易,再唔係 ...

Thank you ching,你用緊果個係咩牌子?

地板
師兄你上肚補揾盆景上水泵就見到好多細細隻,仲有D有灯……幾十蚊果D,不過魚街應該無,我未見過有得買