請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 3708|回復: 10

馬紹爾群島 [複製鏈接]

見大家對 Marshall Islands 幾有興趣, 分享這條片給大家欣賞. 這群島位於 Hawaii 同 Australia 之間, 詳細大家自行 google 下!

https://youtu.be/Ug0PKn97elY

thks for sharing

論壇元老

一隻成日比人吹到啤啤聲嘅熊

最佳新人 活躍會員

而家啲人 少少嘢都要拗一餐

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

啤啤熊 發表於 2017-9-27 19:57
而家啲人 少少嘢都要拗一餐

都唔係抝既想知係咪真係果度返姐,消費者都有 知情權
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

尊貴商戶

低調老海鮮

好簡單...拍張魚箱上飛機貼紙.有行機資料,來源地無得呃.
90452338 WhatsApp

以相上見,其中兩種魚都是 Marshall Islands “特產” - flame angel 的紋較其他地域的粗;而 striped angel/multibar angel 的紋較一搬的幼而黃紋較明顯。據 Reefbuilders 所報導,Marshall Islands 的 multibar 比其他地域來源的 multibar 較健康。
其他的暫時無研究過。

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2017-9-27 20:13
都唔係抝既想知係咪真係果度返姐,消費者都有 知情權

請問admin魚宮頤珊的馬紹爾群島到貨post是否delete咗?我不是他們的fans,不過如果係delete咗,點解日旺賣馬紹爾群島的又唔delete?

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Pepperidge 發表於 2017-9-28 20:05
請問admin魚宮頤珊的馬紹爾群島到貨post是否delete咗?我不是他們的fans,不過如果係delete&#21655 ...

我係佢post叫佢出示貨單產地,佢無回覆為免爭拗所以删除post
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

我係新手

Pepperidge 發表於 2017-9-28 20:05
請問admin魚宮頤珊的馬紹爾群島到貨post是否delete咗?我不是他們的fans,不過如果係delete&#21655 ...

係囉日旺又係返馬紹爾群島但又無魚友質疑佢產地來源點解呢?
其實答案係魚友心中無需多講

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2017-9-28 21:35
係囉日旺又係返馬紹爾群島但又無魚友質疑佢產地來源點解呢?
其實答案係魚友心中無需多講

admin 的 moderation 不應有雙重準則。

管理員

我係新手

Pepperidge 發表於 2017-9-28 21:44
admin 的 moderation 不應有雙重準則。

咩雙重準則?
前因後果你有了解?