海水領域 SeaFishZone

查看: 4818|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

魚糧一問 [複製鏈接]

樓主

有無ching知Newlife 的Spectrumax 神像糧邊到有得賣?
spectrum 3.jpg

最佳新人

沙發

魚街好多間都有, 大保豬啦, 升批啦, 新日ON, 白月球啦 等等

板凳
ninoxmarco 發表於 2012-4-19 19:03
魚街好多間都有, 大保豬啦, 升批啦, 新日ON, 白月球啦 等等

thanks ching, 我都有去睇過..不過無...聽大保事頭婆講已斷貨好耐

論壇元老

地板
生龍
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

Wilsonlsl 發表於 2012-4-20 12:22
生龍

都有望過,唔覺有~!!

最佳新人

竟然斷哂貨
我都係買過一樽, mix with formula 2, D大少都好喜歡
等我聽日去FS幫你搵下先, 我記得仲有的~~

ninoxmarco 發表於 2012-4-20 15:21
竟然斷哂貨
我都係買過一樽, mix with formula 2, D大少都好喜歡
等我聽日去FS幫你搵下先, 我記 ...

等你好消息

論壇元老

今晚行過MK FISH Street 但唔見有...

係葵芳見到有 仲諗緊買唔買 好野黎

kitangle 發表於 2012-4-21 04:21
係葵芳見到有 仲諗緊買唔買 好野黎

之前朋友比咗d我試,用黎開口既成功率都好高架
ching請問响葵芳邊到有呀? 同幾錢?

論壇元老

葵芳警局對面,我就到等陣同你望下!

論壇元老

葵芳都無

sdU213 發表於 2012-4-21 17:10
葵芳都無

最佳新人

mantsun 發表於 2012-4-21 14:56
之前朋友比咗d我試,用黎開口既成功率都好高架
ching請問响葵芳邊到有呀? 同幾錢?{ ...

我缸既大少都係食呢隻+formula 2
UP TO NOW, 好似全部都係一食就粒粒了
話說, 我星期一幫師兄你睇睇FS有冇
如果有的話, 幫你買左先

ninoxmarco 發表於 2012-4-22 00:08
我缸既大少都係食呢隻+formula 2
UP TO NOW, 好似全部都係一食就粒粒了
話說, 我星期 ...

先謝過你! 不過我今日lucky地响升X買到last一罐!!之後行過格離生蟲,亞老板娘話我都唔駛買哩隻糧,因為哩個牌子D產品都有garlic,所以佢地唔賣哩隻糧,亞老板娘仲特登指比我睇添

最佳新人

mantsun 發表於 2012-4-22 13:35
先謝過你! 不過我今日lucky地响升X買到last一罐!!之後行過格離生蟲,亞老板娘 ...

咁就好啦
感覺上要令到大少搶口既糧之一
不過各施各法啦
我既經驗就係用佢+formula 2浸埋蒜汁
淋就先比大少食