海水領域 SeaFishZone

查看: 24599|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

Zetlight ZT6500     [複製鏈接]

樓主
膽粗粗係taobao買左支zt6500,  點知真係正貨, 好正~
成個缸唔同晒~!!!遲d補相

沙發
2013-10-1開缸(60X24X30)JP11000,化氮H&HV101己改A/C12000泵,diy LED 216W
仙魚:大法仙,西非仙,大黃帝,黃帝,紫月,PK,東圈,阿拉伯,馬安,澳洲仙,耳班,灰仙Bx2,天黃仙,
蝶魚:人字X2,,金雙印x1,金蝶x4斜紋x1,神象X1,黃網X1,月光x1
吊魚:藍吊x2雞心x2金毛吊,黃吊,紫吊     其他:,小丑X2  
魔魚:青魔X4橙魔X1        合共:39

板凳
好有興趣,請問幾錢?taobao有好多價錢,你選邊隻

地板
運費貴吾貴 。。
幾奈落到黎?

我買了1480那隻, 最後講價到1400人仔連運費, 唔包住宅~!!所以我寄了去自取點要求佢用信風
我有上網check過zetlight 官網,呢間野係代理店, 係廣州~!!!

唔知有無買貴到, 如果同香港比, 因為我好少出魚街, 但係我見到網上都要2千幾蚊.

我之前用開4管t5ho, 同依家呢個比真係差好多好多倍.
d水影超正, 同埋全自動,我裝的時候時晚上11點, 一插電的時候好暗,我仲以為有問題

我星期5找數, 佢當日晚上寄出, 之後第二日晚上6點半收到信風mess, 可以去拎.但係信風自取點排左半個中

我之前同你一樣都係淘寶定左枝燈不過係ZT6600,開頭超正平過香港買太約一千元,點知用左四個月風扇停左同淘寶傾佢話可寄上去整但問了運費要成千元因為話電器要打稅,吹脹,而家過住單扇日子,希望唔好壞住,近來問過香港有代理可整等我有時間去問下先,如果早知會有咁情況其實相差不是太遠,我比貴少少有保養好過

我有個朋友前幾日買左zt6500,但他說平均每次開風扇要15-20分鐘先停,再隔20分鐘又開風扇,如果這樣由早到晚咪開成25-30次,請問用開師兄是否一樣?

最佳新人 活躍會員 論壇元老

同淘寶買野,大勢所趨,我都係淘寶買咗CURVE 5 針刷泵連運費一百八十幾元,唔洗受大補蕉氣,無單唔賣

我有幫襯都受呢間大補蕉氣,阿姐就ok, 男果個就xyz
2014-8-8 跳海

我呢幾日睇佢個fan又無咩大問題wo~!!!
佢一到30幾度就著~~~!!之後降番就自動熄~!!!等我留意下先~!!!
不過佢光照火力太猛~!!!我d石都燶晒

大保有單態度同無單係唔同架~
上次有單問肥哥哥野~~好有耐心解答!!!
不過我出去超遠~!!

用左幾日~~~不過都仲係全auto~!!未有時間睇點set,
依家最大問題就係......我番到屋企以經天黑~~佢d led 已經暗左~~~日照就好勁~~但我好少時間可以睇到~!!
有無大大可以簡單咁講講點set!!!thz!!

how much ????? pls

1400蚊人仔

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

1400 hk賣幾錢.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

tks, rmb 1400 x 1.2 = abv 1700

上過樓上鋪睇, 可能我個死窮樣
無人招呼

好囉,香港漁街玩完!!!

Ching有沒有條line看下