海水領域 SeaFishZone

樓主: Yoshikikiki
打印 上一主題 下一主題

Zetlight ZT6500     [複製鏈接]

樓主
膽粗粗係taobao買左支zt6500,  點知真係正貨, 好正~
成個缸唔同晒~!!!遲d補相

沙發
我買了1480那隻, 最後講價到1400人仔連運費, 唔包住宅~!!所以我寄了去自取點要求佢用信風
我有上網check過zetlight 官網,呢間野係代理店, 係廣州~!!!

唔知有無買貴到, 如果同香港比, 因為我好少出魚街, 但係我見到網上都要2千幾蚊.

板凳
我之前用開4管t5ho, 同依家呢個比真係差好多好多倍.
d水影超正, 同埋全自動,我裝的時候時晚上11點, 一插電的時候好暗,我仲以為有問題

地板
我星期5找數, 佢當日晚上寄出, 之後第二日晚上6點半收到信風mess, 可以去拎.但係信風自取點排左半個中

我呢幾日睇佢個fan又無咩大問題wo~!!!
佢一到30幾度就著~~~!!之後降番就自動熄~!!!等我留意下先~!!!
不過佢光照火力太猛~!!!我d石都燶晒

大保有單態度同無單係唔同架~
上次有單問肥哥哥野~~好有耐心解答!!!
不過我出去超遠~!!

用左幾日~~~不過都仲係全auto~!!未有時間睇點set,
依家最大問題就係......我番到屋企以經天黑~~佢d led 已經暗左~~~日照就好勁~~但我好少時間可以睇到~!!
有無大大可以簡單咁講講點set!!!thz!!

1400蚊人仔

精神科病人 發表於 2014-8-21 16:53
tks, rmb 1400 x 1.2 = abv 1700

上過樓上鋪睇, 可能我個死窮樣

咁我個樣同你差唔多窮~~haha!!!
我上到去都係無人理我!!

兩腳, 八字頭~~吉落火牛~~所以是但拎個3腳八字插番落去已經ok!!!
我覺得呢支野太勁~!勁過頭....d青台生到成舊石都係....

淘寶係咪可以
到貨先比錢架

以我既理解佢應該係有中間人呢樣野
你收到貨無問題先再確認付款~
但錢係要過左去中間人到先~呢個應該係支付寶既功用...
有錯等其他師兄補答

原來平得恐怖, HK是否 $4K 找少少 ?
其實 zt6500 用於幾尺缸 ?

樓上舖好似2980, 地舖好似37xx  (好似係)
兩呎缸

可以幫你問下

我果支係6500, 唔知同你果支一唔一樣.
6500就咁開就係自動MODE~佢會日頭光夜晚暗, 之後11點就會熄晒.
但係都可以SET佢用佢俾你既MODE狂開, 好似陰天晴天閃電.
(見到有, 但未試過)---)都有時間制~可以SET番幾時光幾時間....但係你又要SET佢著幾多粒就真係唔知得唔得.....
我依家就用緊AUTO MODE~!!!運作上都沒大問題~
你6600, 開個POST睇下有無師兄幫你, 應該都幾多人用6600!!!希望幫到你

有得保~你可以上ZETLIGHT 官網睇, 佢係分銷店黎, 我諗無問題掛.....
我都未試過有問題

自己開個新page好難?
生意艱難?