請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 3108|回復: 4

捷寶雙聯動控制器 & RM15 [複製鏈接]

請問:

RM4, 8, 15 可唔可以捷寶雙聯動controller? 我見說明書只係講for WP既舊款造浪泵, 無提過RM都用得~ 請問有無CHING用緊, 一切OK嗎?

我依家用緊RM8和4, 想試下買個RM15, 貪佢個插頭可以換, 唔知RM15調到最細既浪, 會唔會比RM8最細大好多呢?

論壇元老

RW係列,不需用遥控器,它有無線併聯的
美法,一幢,皇帝×2,澳洲仙,太后,藍仙,火焰,檸批,石美,天王仙,馬

Terry 發表於 2015-5-15 11:59
RW係列,不需用遥控器,它有無線併聯的

我意思係, 捷寶可以兩個造浪插埋同一個控制器, 做浪時節奏和效果會更好~ 只係唔知呢種控制器RM用唔用得?!

補充內容 (2015-5-20 16:06):
THANK U CHING回覆~

RW係列無需要 同埋RW係列係 (無線併聯)
捷寶雙聯動controller 係畀WP係列用 而( 做浪時節奏和效果會更好 ) 一D都唔覺囉 同WP本身跟個controller一樣
唯1好處係用一個插SO 就搞掂兩隻WP泵

Tough-gate 發表於 2015-5-19 03:44
RW係列無需要 同埋RW係列係 (無線併聯)
捷寶雙聯動controller 係畀WP係列用 而( 做浪時節奏和效果會更好 ) ...

唔該CHING既詳細講解, 原來係咁~ 好彩找未買, 仲諗住買個互聯CONTROLLER D流會融合D.. THANK U~!!