海水領域 SeaFishZone

查看: 3753|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

如果去魚街訂背滴缸,有冇師兄介紹去邊間 [複製鏈接]

樓主
我想買隻大約20/24X18X18背滴缸連櫃
或有冇師兄知邊間有現貨

沙發

可以淘寶,我之前都淘寶訂
質素都幾好
有意可以直接whatsapp查詢.多謝支持
whatsapp : 94252842
Facebook : Nemoland
Instagram : NemolandHK

板凳
Nemoland 發表於 2015-10-17 01:56
可以淘寶,我之前都淘寶訂
質素都幾好

淘寶缸感覺係幾好,款式又多,需然大陸乜產品廣告都係浮誇,但魚街啲缸又系mic、之前問過一間,佢話釘木架加運輸幾百,但再交小物流再到香港倉就未知價,煩到嘔!

地板
連櫃不如真滴啦,好好多

777 發表於 2015-10-17 04:35
淘寶缸感覺係幾好,款式又多,需然大陸乜產品廣告都係浮誇,但魚街啲缸又系mic、之前問過一間,佢話 ...

畫好哂圖都吾算煩,
魚街做都係拎翻大陸做
有意可以直接whatsapp查詢.多謝支持
whatsapp : 94252842
Facebook : Nemoland
Instagram : NemolandHK

Nemoland 發表於 2015-10-17 12:53
畫好哂圖都吾算煩,
魚街做都係拎翻大陸做

可唔可比你訂開個網我睇下

wing825 發表於 2015-10-17 19:15
可唔可比你訂開個網我睇下

淘寶大多缸係大陸款,白玻璃,七彩!如果想買香港魚友喜歡的白色木櫃百葉門靚仔缸,係廣州多,你不如果下師兄物流過程細節好過!